ул. Христо Белчев 13
София,
България
23.321594
42.6932974
UserLikes
Име:

СЛАДКАРНИЦА ЛАГУНА

Адрес: София, ул. Христо Белчев 13
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.laguna-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Сладкарници
Дейност:

Сладкарница

Ключови думи: торти, торта, детски торти, сватбени торти, сладкарница

Галерия


СЛАДКАРНИЦА ЛАГУНА СЛАДКАРНИЦА ЛАГУНА СЛАДКАРНИЦА ЛАГУНА


Сподели във Facebook






За нас

Сладкарница Лагуна работи и е позната на свойте клиенти повече от 12 години. Намира се в централната градска част на София, в близост до всички транспортни връзки и основни забележителности на града.

Традициите на “Лагуна” са в качественото и коректно обслужване на свойте гости, съчетано с перфектно подбрано солено меню, коктейли, десерти и уникални торти, съответстващи на последните новости в кулинария
СЛАДКАРНИЦА ЛАГУНА
та и сладкарството.

Сладкарница Лагуна изработва торти по поръчка - детски торти, сватбени и специални торти. Може да се избере торта от нашия каталог или да се приготви по идеи на нашите клиенти.

Фирмата винаги се е стремяла да създаде уют и същевременно с това, модерна обстановка, отговаряща на най-актуалните насоки в обзавеждането и интериора. Пример за това е създадената уникална тропическа гради
СЛАДКАРНИЦА ЛАГУНА
на с екзотична растителност, единствена по рода си в София.

Всичко това е дело на собствениците на заведението, които са един прекрасен екип от професионалисти с опит в областа на архитектурата, дизайнерството и инженерната мисъл.

В приятната обстановка на клиенските салони сред естествени водни естакади, шадравани и морски аквариуми, могат да се организират частни срещи, семейни и фирмени празници.
 
Открийте ни в Google+